Aansluiten bij de hemel: module 4 “Mijn autoriteit als gelovige”.

De cursus ‘Aansluiten bij de hemel’ helpt je om de vrijheid van het Koninkrijk van God te ontdekken en te gaan leven in de stroom van de hemel. Voor meer informatie bekijk de video.

Introductie "Aansluiten bij de hemel".

Intro module "Mijn autoriteit als gelovige".

Cursus ‘Aansluiten bij de hemel’
Jezus’ centrale boodschap was de komst van het Koninkrijk van God in deze wereld. Hij zei: Úw Koninkrijk kome, Úw wil geschiedde, zoals in de hemel, zo ook op aarde’.

God heeft een leven voor ons, hier en vandaag, dat geleid en bekrachtigd wordt vanuit de hemel. Dat leven omvat veel meer dan behouden worden en naar de
hemel gaan. Veel christenen ervaren echter dat zij niet goed genoeg zijn om door God gebruikt te worden. Wil je nog meer weten over de hele cursus, klik dan op de introductievideo.

Module 1 ‘Mijn autoriteit als gelovige’ – introductie
Heel veel christenen worstelen met de vraag: waar haal ik toch de kracht vandaan om elke dag weer de goede keuzes te maken? En wat is Gods wil voor mijn leven?
Als dat ook jouw vraag is dan heb ik goed nieuws voor je! Wij hebben namelijk in Christus kracht en gezag ontvangen om dat nieuwe leven te gaan leiden. We mogen leren om vanuit onze wedergeboren geest leiding te nemen over ons eigen leven. Wil je nog iets meer weten over deze module, klik dan op de introductie video!

Het team van docenten die het online onderwijs verzorgen bestaat uit:
Richard Klomp, Joke Kroeske, Henri en Alie Schipper, Jacqueline Rothuizen, Marijke Lamers en Marten Busstra.

Mijn autoriteit als gelovige

1
Module-werkboek “Mijn autoriteit als gelovige”
2
Les 13: De autoriteit van de gelovige I
20 min
3
Les 14: De autoriteit van de gelovige II
25 min
4
Les 15: Gods plan met ons leven I
13 min
5
Les 16: Gods plan met ons leven II
14 min